young plants

Welkom bij Bernhard Young Plants

Jonge planten worden groot

Planten zijn vaak op hun mooist als ze in volle bloei zijn. Er gaat heel wat tijd aan vooraf voordat een plant zover is. Bernhard Young Plants B.V. uit Luttelgeest, Flevoland kweekt daarom perkgoed, kuipplanten en halfwas orchideeën voor de groothandel, exporteurs en collega-kwekers. Bernhard Young Plants B.V. geeft met haar planten kleur en sfeer aan elk interieur en tuin.

 

Groot in perkgoed en kuipplanten
Onze specialisatie is perk- en kuipplanten. Wij kweken eenjarige soorten, zoals de Franse geranium en Senetti en de kuipplanten Sundaville, Passiflora en Fuchsia. Bernhard Young Plants B.V. heeft meerdere maten en kleuren in het assortiment. De planten zijn gemakkelijk te verzorgen en hebben een lange bloeitijd.

 

Halfwas is geen half werk

Als dienstverlening voor collega-kwekers die te weinig ruimte of expertise voor het kweken van de orchidee Phalaenopsis hebben, kweken wij deze op. De plant wordt het eerste halfjaar in een laboratorium gekweekt, daarna neemt Bernhard Young Plants B.V. de verzorging over. De halfwas Phalaenopsis kweken wij zes maanden bij een temperatuur van 28 ºC. Na deze kwetsbare fase is de plant sterk genoeg om bij onze college-kwekers in bloei getrokken te worden. Hiervoor is een temperatuur van 19 ºC gewenst. Deze laatste periode duurt een jaar.


<h2>bernhard.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/home"><b>Home</b></a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/bedrijfsinfo">Bedrijfsinfo</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/assortiment">Assortiment</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/fotos-assortiment">Foto's assortiment</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/perkgoed">Perkgoed</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/kuipplanten">Kuipplanten</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/orchideean">Orchidee&euml;n</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/verzorgingstips">Verzorgingstips</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/nieuws_1486">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/nieuws">Nieuws</a><br />