young plants

Bedrijfsinfo

Familiebedrijf
Simon en Bram Bernhard komen uit een echte tuindersfamilie. Bram vertelt: 'Ons bedrijf is opgericht door onze opa die in Amsterdam groente en bloemen kweekte. Toen mijn vader in het bedrijf kwam, waren er geen uitbreidings-mogelijkheden. Zo kwamen we in 1972 in Luttelgeest in de Noordoostpolder terecht. Hier was grond genoeg, zodat het bedrijf kon groeien. Jaren later kwamen Simon en ik aan het roer. We kweken nu snijrozen, 200 orchideesoorten Phalaenopsis, perkgoed en kuipplanten.'

 

Duurzame energie-voorziening
De familie Bernhard is milieu-bewust bezig. 'Bij het kweken van rozen is veel licht en CO2 nodig. De Phalaenopsis heeft juist veel warmte nodig en gebruikt alleen 's nachts CO2. Door de kassen te clusteren, benutten we nu dag en nacht de overtollige warmte en vrijgekomen CO2. Zo ontstaat een duurzame energie-voorziening. In combinatie met ons ingenieuze intern-transportsysteem zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen wij topkwaliteit leveren.

 

Geconditioneerd vervoer voor bloemen en planten
Om bloemen en planten goed te vervoeren, is geconditioneerd transport nodig. Het team van vaste chauffeurs van Bernhard Transport verzorgt dagelijks het transport, onder andere van en naar alle veilingen.

 

Voor meer informatie over de andere bedrijfstakken van de familie Bernhard kijk op www.bernhardplanten.nl, www.bernhardrozen.nl en www.bernhardtransport.nl.

 

<h2>bernhard.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/bedrijfsinfo"><b>Bedrijfsinfo</b></a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/assortiment">Assortiment</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/fotos-assortiment">Foto's assortiment</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/perkgoed">Perkgoed</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/kuipplanten">Kuipplanten</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/orchideean">Orchidee&euml;n</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/verzorgingstips">Verzorgingstips</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/nieuws_1486">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.bernhardyoungplants.nl/nl/nieuws">Nieuws</a><br />